Örülnél ugyan az angol nyelvtanuláshoz kiválóan használható videóknak, podcastoknak vagy éppen blogbejegyzéseknek, de a keresgélésre sem időt nem tudsz szánni, sem a szakértelmet nem érzed magadban a megfelelő anyagok kiválasztásához? Akkor itt a megoldás: ellátlak válogatott, minőségi, autentikus (igazi angol) hanganyagok, videók és olvasnivalók linkjeivel. Sőt, ha szeretnéd, a linkek mellé egyéb szolgáltatásokat is választhatsz.

Spórolj időt! 

Ezt a szolgáltatást jelenleg személyre szabott csomagokban rendelheted meg. Részleteket itt olvashatsz!

Személyre szabott, elsősorban felnőtteknek szóló, online (pl. Skype, Messenger) magánóráimat autentikus anyagokra építem, a kontextusban történő tanulásra fókuszálva. Itt olvashatod a részleteket. 

Személyre szabott, iskolásoknak szóló magánórákat tartok 13. kerületi, Gyöngyösi sétány környéki otthonomban: itt olvashatod a részleteket. 

Formabontó, sétával egybekötött angolórák a 13. kerület Gyöngyösi utca környékén.

Ideális lehet számodra, ha

 • kisgyermeked van; 
 • félénk, introvertált vagy; 
 • nem szeretsz sokat ücsörögni;
 • szeretnéd a nyelvtanulásban hasznosítani a mozgás és a friss levegő előnyeit;
 • kiegészítenéd az önálló vagy nyelviskolai tanulmányaidat egy kis beszélgetéssel.

A YES Let's go! sétálós angolórákról itt olvashatsz bővebben

A hatékony nyelvtanuláshoz az érdeklődés és igény szerint válogatott tananyagon, vagyis az értelmes és érdekes szövegkörnyezeten keresztül vezet az út! Azt látom a tanítványaimon, hogy (ők is) élvezik az angoltanulást az általam válogatott anyagokkal!

Lehet élvezetes az angoltanulás?! Lehet szeretni a nyelvtanulást?!

Igen! és  Neked is sikerülhet…

Ha megtaláljuk az érdeklődési körödnek, igényeidnek – céljaidnak, személyiségednek és nyelvi szintednek megfelelő olvasmányokat és hallgatnivalókat (pl. podcastokat, youtube videókat stb.), onnantól nyert ügyed van. Még meglepetésben is lehet részed! Jobban tudsz angolul, mint hinnéd! 

Válassz szolgáltatásaim közül, hogy te is megtapasztald: az angoltanulás szerethető! Tanulj velem az angolos sikerélményekért!

Ezt nyújtom minden szolgáltatásom részeként:

 • a lelkesedésemet
 • a figyelmemet
 • a türelmemet
 • a kreativitásomat
 • a legjobb tudásomat
 • a segítő szándékomat és támogatásomat

Érdeklődj szolgáltatásaimról ezen az űrlapon keresztül vagy keress a +36 20 513 1254-es számon!

Érdeklődés

TÉMA, AMI ÉRDEKELNE

Adatkezelési hozzájárulás: Az űrlap kitöltésével és elküldésével tudomásul veszed és elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat (https://www.yourenglishsteps.com/adatkezeles/), valamint kinyilvánítod, hogy a fenti adataidat (név, email cím) önkéntesen adtad meg abból a célból, hogy felvehessem veled a kapcsolatot.

10 + 9 =

MIT HALLGASS? MIT NÉZZ? MIT OLVASS?

Ha szükséged van néhány tippre, hogy mit olvass és mit hallgass vagy nézz,
iratkozz fel a hírlevelemre!