INGYENES YOUTUBE ÚTMUTATÓ

ANGOLTANULÓKNAK

Angolt tanulsz, vagy angol beszédértést (hallás utáni szövegértést) gyakorolnál, és

nem használod a YouTube-ot?!

Ne legyints a sokezer órányi, szabadon elérhető YouTube videóra, csak mert még járatlan vagy ezen a téren! (Lehet, hogy azt hiszed, tudod használni a YouTube-ot, de kiderülhet, hogy mégsem eléggé…)

a segítségedre lesz ez a

gyakorlatias és ingyenes 

útmutató!

„Pont abban a fázisban voltam, amikor született bennem egy olyan döntés, hogy igenis be kell tennem a napjaimba az angol fejlesztést, otthon, a telefonomon könnyen elérhető anyagokkal, mert nagyon kevés időm van rá. A legjobbkor jött a youtube útmutató anyag, átlendített a holtponton, a segítségével azonnal találtam is számomra tökéletes anyagokat a hallgatáshoz. Számomra az útmutató egyszerűsége, a gyakorlati példák, azonnal használhatóvá tették, nagyon hálás vagyok érte. És az elérés linkét azonnal tovább is osztottam.:)”

Erika

ITT KÉRD AZ INGYENES ÚTMUTATÓT!

Még valami: ha elégedett vagy, tetszik az Útmutató, légy szíves, ne magát az anyagot terjeszd, hanem inkább tereld az érdeklődőket ERRE a weboldalra! Bár ingyenes az útmutató, vagyis közvetlen anyagi hasznom nincs belőle, mégis fontos, hogy lássam, kiket érdekel ez a téma. Köszönöm előre is, hogy ezt a kérést tiszteletben tartod! Az oldalt a bal felső és a bal alsó sarokban látható kék ikonok segítségével oszthatod meg egyszerűen. (A megosztható link: https://www.yourenglishsteps.com/youtube-utmutato/ )