A YES Let’s Go sétálós angolórák mellett az otthonomban és online is foglalkozom angol magántanítással.

Tapasztalt, angoltanári diplomával rendelkező magántanárként az órákat oldott, jó hangulatban, változatos módszerekkel és tevékenységekkel, a tanítványok igényeihez maximálisan igazodva tartom. Jól tudok alkalmazkodni a különböző elvárásokhoz és tanulási stílusokhoz. Ha van rá mód, játékos és kommunikatív megoldásokat alkalmazok, és arra is fordítok figyelmet, hogy hogyan érdemes tanulni. Egyik kedvelt módszerem, hogy a tanítványnak érdeklődési kör és egyéb szempontok szerint ajánlott olvasnivalót és/vagy hallgatnivalót dolgozzuk fel a következő órán. (Ezzel összefüggésben lásd még autentikus tananyagokkal, eredeti angol videókkal, hanganyagokkal és olvasnivalókkal kapcsolatos szolgáltatásomat.)

Az óráimra lelkiismeretesen készülök, igyekszem mindenkinek személyre szabni az órai tevékenységeket, és úgy tervezni, hogy olyasmivel foglalkozzunk órán, amit jobb nem egyedül tanulni vagy gyakorolni. Szoktam adni “házi feladatot“, és számítok rá, hogy óráról órára készül a tanítvány is, mert egyrészt a hatékony nyelvtanuláshoz nem elég az a pár óra, amit együtt töltünk, másrészt a haladás érdekében építek is a következő alkalomra feladott anyagra. 

Gyerekeket (8-10 éves kortól) és felnőtteket (beleértve a szeniorokat, vagyis az idősebb korosztály képviselőit is) egyaránt szívesen tanítok.

Időpont: hétköznap 9:00-16:00

Helyszín offline órák esetén: az otthonom (Bp. XIII. ker. Gyöngyösi sétány környéke).

A koronavírus járvány miatt határozatlan ideig a személyesen (offline) tartott órák helyett csak online felületen keresztül (távoktatás / digitális oktatás / video chat / skype / messenger stb.) tartok angolórákat, hogy minimalizálhassam az érintkezések számát.

Vigyázzunk egymásra! Maradjunk otthon!

 

Feltételek

Rólam további információk itt olvashatók.

Kapcsolatfelvételre itt van lehetőség.

Előre is köszönöm a bizalmat!

Tanítványaim véleménye

A Judittal való tanulás nekem több szempontból újdonság volt. Egyrészt skype-on keresztül tanulok, amit nagyon szeretek: kényelmes, időtakarékos megoldás, semmiben nem jelent hátrányt a hagyományos oktatáshoz képest. Illetve Judit módszere teljesen más, mint amikkel eddig találkoztam  nyelvoktatás terén. Többnyire előre kiválasztott videókat hallgatok, majd a következő órán ezt dolgozzuk fel. Teljesen egyénre szabottan, az érdeklődésemnek megfelelő videókból kínál választási lehetőséget Judit. Így mindig örömmel készülök, nem száraz “tankönyv ízű” a tanulás.  Szövegkörnyezetben látva-hallva a kifejezések, szavak sokkal jobban megragadnak:), ezáltal hatékonyabb a tanulásom. Emellett az óráink mindig jó hangulatban telnek, mindenkinek csak ajánlani tudom Juditot:)

U. P. Judit

“Lányom figyelmét nagyon nehéz fenntartani, iskolai angolórán nem is sikerül. Judit személyre szabott, változatos módszerekkel, játékokkal, kihívásokkal kelti fel az érdeklődését az angol nyelv tanulása iránt. Lányom így aktív részese, nem „elszenvedője” az angolóráknak.” 

A. Ágnes

“Gyermekem, heti egy alkalommal jár a Tanárnőhöz. Bővült a szókincse, a kiejtése is sokat fejlődött, így a kommunikáció már nem okoz neki gondot, illetve az iskolában is gördülékenyebb a tanulás. Bátran ajánlom mindenkinek.”

Márk Édesanyja

“Judit visszatérő tanítványa vagyok. Mindig azt éreztem vele kapcsolatban, hogy “pont erre van szükségem”. Jól ráérzett, hogy mi kell nekem éppen akkor. Ráadásul sikeresen készített fel az állásinterjúra, pedig nem volt sok időnk rá. Oldott hangulatban teltek az órák, mégis érezhetően tudatos volt a haladás, mert Judit lelkiismeretesen felkészült minden alkalommal. Hálás vagyok neki, hogy bátorított, de leginkább, hogy mindent érthetően magyarázott el. Kipróbáltam vele a sétával összekötött angolórát is, amiről szintén pozitív benyomásokat szereztem. El tudom képzelni, hogy ha valaki egész nap csak ül a gépe előtt, vagy nagyon zavarba jön, ha angolul kell megszólalnia, akkor segíthet neki az angol magánóra sétálós formája. Szívesen ajánlom Juditot, szerintem nem fogtok csalódni!”

Erika