fbpx

Kategória: tippek angoltanulóknak

Betöltés

Your English Steps a Facebookon

9 months ago

❄🎄❄Minden kedves volt, jelenlegi és leendő tanítványomnak, valamint oldalam kedves látogatóinak is szólnak jókívánságaim. Remélem sokatokkal találkozom 2022-ben is! 🥰#karácsony #újév #jókívánságok #ünnep #seasonsgreetings #angol ... Tovább olvasomRövidebb változat
Ugrás a Facebook oldalra

11 months ago

🇳🇿 Láttad Jacinda Ardern FB live videóját? Érdemes megnézni! Ha nem ismernéd őt, Jacinda Ardern Új-Zéland kormányának vezetője, jelenleg 41 éves családanya 👉🚥👩‍🦰 , akire 4 éve a világ legfiatalabb miniszterelnöknőjeként figyelhettünk fel 💯. A linkelt videóban (amely különböző változatokban vírusként terjed) azt láthatjuk, hogyan szakítja meg egy otthoni, élő Facebook bejelentkezését a kislánya, és hogyan reagál ő. Nekem nagyon rokonszenves, ahogy ezt a váratlan szitut kezeli! De ha már megnézed ezt az összevágott részletet, akkor hallgasd meg angolos füllel is👂! Ne kerülje el a figyelmedet néhány hasznos angol kifejezés és nyelvi elem, amit a jövőben te is hasznosíthatsz: you're meant to be somewhere/ you're meant to do sththat was..., wasn't it?to help outWhere were we?What's taking so long?well past sb's bedtimeto jump onlineExtra tipp: még az új-zélandi angol 🇳🇿 kiejtést is észreveheted, ami nem teljesen úgy hangzik, mint a sztenderd brit angol vagy pláne az amerikai. De ez már csak finomság! 😉 Nálatok hányszor jön ki az ágyból a gyerkőc az esti lefekvés után? Van nagymama, aki besegíthet? írd meg kommentben!Nyomj lájkot vagy más reakciót a posztomra, ha neked is tetszett a videó, vagy ha örülsz a fenti kifejezéseknek. Köszönöm 😊https://fb.watch/9cOkrCKs5b/ #jacindaardern #newzealand #családiélet #FBlive #mumslife #angolkommunikáció #angolkifejezések #igaziangol #hatékonyésélvezetesangoltanulás #élőangolnyelv #élőangol #angoltanulás #tankönyvnélkül #autentikusangol #angoltanulas #angoltanár #onlineangol #angoljudittal #YES #yourenglishsteps ... Tovább olvasomRövidebb változat
Ugrás a Facebook oldalra

Kövesd közösségi média oldalaimat!

Tanítványaim véleménye

caret-down caret-up caret-left caret-right
A babasétáltatás közbeni angol tanulást nagyon jó ötletnek tartom. Nem csak azért, mert friss levegőn lenni jó, vagy mert könnyebb koncentrálni, ha az éppen járni tanuló kisbabád egy babakocsiban ül, hanem azért is, mert az utcán szinte minden olyan szituáció “szembejön”, ami alapja lehet a nyelvtudásnak. Judit az igényeknek megfelelően alakítja ki az óra menetrendjét, melyet különböző tanulási technikákkal, eszközökkel tesz érdekesebbé. Szóval csak ajánlani tudom!
Barbara
Judit visszatérő tanítványa vagyok. Mindig azt éreztem vele kapcsolatban, hogy "pont erre van szükségem". Jól ráérzett, hogy mi kell nekem éppen akkor. Ráadásul sikeresen készített fel az állásinterjúra, pedig nem volt sok időnk rá. Oldott hangulatban teltek az órák, mégis érezhetően tudatos volt a haladás, mert Judit lelkiismeretesen felkészült minden alkalommal. Hálás vagyok neki, hogy bátorított, de leginkább, hogy mindent érthetően magyarázott el. Kipróbáltam vele a sétával összekötött angolórát is, amiről szintén pozitív benyomásokat szereztem. El tudom képzelni, hogy ha valaki egész nap csak ül a gépe előtt, vagy nagyon zavarba jön, ha angolul kell megszólalnia, akkor segíthet neki az angol magánóra sétálós formája. Szívesen ajánlom Juditot, szerintem nem fogtok csalódni!
Gy. Erika
Autodidakta módon és sok egyéb helyen tanultam angolul annak idején, de Judit volt az, akinek nagyrészt köszönhető, hogy felnőtt fejjel elértem a középfokú szintet és egy magabiztos nyelvtudást. A célzott gyakorlatai juttattak el oda, hogy az angol nyelvű szakmai forrásokat sikerrel feldolgozhattam, több külföldi kollégával leveleztem, és bátran, megfelelő nyelvtudással vettem részt a hollandiai és dániai szakmai utakon, nemzetközi konferenciákon is. Karrierem szempontjából ez hatalmas előrelépést jelentett. Annak ellenére, hogy évek óta nem használom már a munkámhoz az angolt, ma is odamegyek a buszon vagy az utcán a magyarul nem beszélő turistákhoz, ha segítségre van szükségük!
Ágnes

Impresszum

A YourEnglishSteps.com és a HurráAngol.hu üzemeltetője:

Dán-Csala Judit e.v.
Nyilvántartási szám: 52555532

Cím: 1138 Budapest
E-mail: hello(kukac)yourenglishsteps.com

Tel.: +36 20 513 1254

Minden jog fenntartva!